Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Může, proč by nemohl. Ale kde berete jistotu o objektivitě Vašeho pohledu to netuším.

0 0
možnosti

Ty budeš jedného dňa pomerne dosť prekvapený...

0 0
možnosti

Pane jo. Vážně? A já už bych si myslela, že Německo je právě ta bojová linie.

No tak zas nic.

Pěkně napsáno:-)

1 0
možnosti
Foto

Výsadou obezřetných je, že dokáží sledovat trendy a čelit nebezpečí ještě v době kdy se s ním dá něco dělat. Zkázou pošetilých je, že nebezpečí začnou čelit až v době, kdy už se s ním dělat nedá lautr nic.

4 0
možnosti
Foto

Lži, v tomto případě lži paní Vojtekové o Německu, jež tento článek komentuje,  jsou tedy podle vás "sledování trendů a čelení nebezpečí"? Myslím, že takovou formu "prevence" jsme již v minulosti zažili a nemyslím, že bychom se k ní měli vracet.

1 1
možnosti

Jste snílek a idealista. Na tom není nic špatného, ale v konfrontaci s hrubou silou ideologie zvané islám, to není výhodou, spíš naopak. Myslete na své děti, v jakém prostředí mají žít. Opravdu chceme v Evropě šariju, toleranci náboženství které netoleruje nikoho kromě sebe a změnu obyvatelstva. Proč by se měla Afrika stěhovat do Evropy?

3 0
možnosti

Rozhodne popisujete situaci spravne, ale proc Nemecko ty nove imigranty nechce a vsemozne se je snazi nastrkat jinam? Ja vam reknu proc. Uz to neprichazi pomaloucku a po troskach jako drive, u plazinje naval a zvysuje se, ty cisla rostou, a nejde to pobrat. 

To ze ty velke vlny uprchliku, mizerne kontrolovane, kde jsou mezinnima extremiste, tak ze pro ne nebude prace ani ubytovani, ze i ve Francii a jinde zijou ve stanovych taborech, ze se ze zoufalstvi uz i bouri, to je fakt ktery z vaseho bydliste nevidite. Zatim.

Tady jde o cisla. Az tech zoufalcu bez prace  a slusneho ubytovani budou hordy, bude to horke.

A proto i Nemci je nechteji

5 0
možnosti

J79a59r18a 96R22a36n37k

5. 6. 2015 8:11

Milane , pokud se pamatuji, i v 68. kazdy emigrant v BRD na patricnem konzulate zazadal......ani tehdy si BRD nechtela ponechat emigranty z vychodni Evropy jen pro sebe - rozdelovali a  posilali je na US, kanadske, jihoafricke nebo australske konzulaty.....

1 0
možnosti

..... tak na západní frontě zatím klid, ale na tej jižní frontě už se bojuje (Itálie)

4 0
možnosti

Výborný článek. R^

5 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS